Tinker Labs

Poklonite svom djetetu nezaboravan rođendan!

Tinker Labs nudi spoj edukacije i zabave!

Želim organizirati 
rođendan u Tinkeru!


 • 120 minuta rođendana

 • Hrana i piće su uključeni u cijenu

 • Poklon za slavljenika

Cijena
na upit

Prijavi se
za Tinker rođendan!

Predstavljamo Tinker rođendan!

Proslavite rođendan svog djeteta u Tinker Labsu, a nezaboravno iskustvo je zajamčeno!

Kako vam zvuči poseban i jedinstven rođendan u znanstvenim kutama i naočalama? Zvuči znanstveno, zabavno i zanimljivo. Prepustite organizaciju rođendana nama, a vi samo uživajte u zabavi!

Tinker rođendan svog djeteta možete proslaviti na poseban način. Tijekom 120-minutne zabave koja uključuje i edukativni dio, djeca pod vodstvom naših kvalificiranih edukatora izvode pokuse i na zanimljiv način uče detalje odabrane teme.

Odaberi temu koju želiš!


 • ZABAVNI POKUSI IZ FIZIKE
  Upoznajmo čudesan svijet oko nas kroz razne pokuse. Kako se sile ponašaju? Kakve veze mjehurići i sapun imaju s fizikom? Zabavimo se zajedno i saznajmo!

 • ZNANOST ILI MAGIJA?
  Ova misteriozna tema namijenjena je djeci koja su pravi znanstvenici i mađioničari. Možda vara, ali za sve postoji logično objašnjenje. Zabavimo se zajedno uz posebne mađioničarske trikove!

 • FORENZIČARI
  EKIPA ZA OČEVID

  Netko je provalio u zgradu i ukrao opremu! Pomozite nam otkriti tko je krivac! Ova tema rođendana omogućit će djeci da postanu pravi forenzičari.

 • OPREZ –
  STRUJA!

  Digla nam se kosa na glavi od ove teme. Možete li vjerovati da ćemo na ovom rođendanu učiti o struji kroz pokuse? Napraviti bateriju od blata ili spojiti strujni krug od limuna. Električna dječja zabava zagarantirana.

 • LJIGAVI ROĐENDAN
  Dovoljna je jedna riječ: SLIME! Osim što ćemo napraviti nekoliko različitih oblika i boja, zabavit ćemo se i kroz eksperimente uz druge ljigave i čudesne izume.

 • LABORATORIJ KEMIJSKIH REAKCIJA
  Ova nezaboravna dječja rođendanska proslava oduševit će djecu svih uzrasta jer je zabava zagarantirana uz Tinker laboratorij za kemičare – očekuju vas kemijske reakcije, pokusi i eksperimenti uz epruvete, kute i sav pribor i kemikalije.

 • FANTASTIČKI DINOSAURI
  Dinosauri i drevna Zemljina prošlost, iskapanje fosila poput arheologa i paleontologa, u kutama i zaštitnim naočalama uz izradu fosilnih ostataka kao uspomenu na ovu nezaboravnu dječju rođendansku zabavu. ROAR! Sve to omogućit će vam ovaj zabavan Tinker rođendan.

 • POSTANI INŽENJER I ARHITEKT
  Proslava rođendana za djecu uz aktivne inženjerske izazove – gradit ćemo i rušiti, projektirati i natjecati se, zabavljati izrađujući zgrade i mostove, slažući lančane reakcije i planirajući gradove.

 • ASTRONAUTI U SVEMIRU
  Otputujmo zajedno u svemir praveći rakete u Tinker rođendanskom laboratoriju u kojemu ćemo poput astronauta hodati po mjesecu i proslaviti rođendan među zvijezdama i planetima.

 • PUT OKO SVIJETA KROZ EKSPERIMENTE
  Zaputimo se zajedno na put oko svijeta kroz ovu tinkerastičnu tematsku rođendansku zabavu u kojoj ćemo putovati iz zemlje u zemlju pritom praveći eksperimente za koje su zaslužni različiti znanstvenici. Čekaju na Newton, Tesla, Curie i mnogi drugi. Vežite se, polijećemo!
 •  

 

Moja djeca već godinama slave rođendane u igraonicama. Budući da i mnogi naši prijatelji biraju te lokacije, primijetili smo da djeci počinje biti dosadan takav program. Za usporedbu, Tinker je pružio sjajnu novu vrstu iskustva. Ovdje su radili velike pokuse zajedno edukatoricama i svojim malim prijateljima i konačno nisu samo trčali i skakali 2 sata. Nama i našim gostima svidio se Tinker rođendan, a sljedeći put ćemo odabrati program s drugom temom! - mama Jasna

Prijavite se za

Tinker Rođendan!

CAPTCHA
Ovo pitanje služi za provjeru jeste li ili niste ljudski posjetitelj i za sprječavanje automatskog slanja neželjene pošte.
7 + 0 =
Rijesite ovaj jednostavni matematički zadatak. NPR. za 1+3, unesite 4.